You are using an old browser version.Update your current browser

or

get another one.

^ Alege tipul de automatizare ^

Sisteme de comandă
pentru a cunoaşte mai mult

 

Interfaţa de comandă permite setarea sistemului în funcţie de dorinţa dvs de a acţiona asupra mediului controlat, atât în mod direct (ex. coborârea roletelor) cât şi în funcţie de situaţiile programate anterior (ex. acţionarea alarmei, închiderea roletelor şi acţionarea sistemului de irigare peste 30 minute).

 
  Fiecare mişcare este controlată de senzori care, după ce verifică situaţia îşi dau sau nu acordul pentru operaţia respectivă, pentru a garanta că aceasta se desfăşoară cu maximă siguranţă.

Un sistem unic de comandă este capabil să gestioneze sistemele de alarmă, automatizările porţilor, garajului şi a roletelor, de a activa sistemele de irigare, iluminare şi a sarcinilor electrice, oferind maximă utilitate.
 

 

 

Vrei să-ţi acţionezi sistemul prin radio

Micuţe, subţiri şi colorate, ideale de ţinut în buzunar, în borsetă sau a le folosi ca şi portchei elegante, se pot agăţa sau sprijini pe perete pentru a avea întreaga casă în vârful degetelor.
Sistemele de comandă modulare, rolling code sau bi modale cu transporter integrat: singura dificultate va fi cea a alegerii!

Doreşti mai multă siguranţă?

Selectoare digitale practice, încuietori cu sisteme cu card sau digitale pentru a intra sau ieşi în maximă siguranţă.

Vrei să ai totul sub control chiar şi când nu eşti acasă?

Cu ceasul de programare este posibil să reglaţi preferinţele de funcţionare, reglând pentru fiecare funcţie timpul şi modalitatea de utilizare dorită, ex. pentru a vă trezi în lumina soarelui sau de a vă proteja de razele soarelui muşcatele, sau  a deschide sau închide totul la ora stabilită, în perioada în care lipsiţi de acasă.
Datorită centralelor de la sistemele de alarmă se pot comanda până la 16 funcţii de automatizare sau grupuri de automatizări.
 

Vrei sa verifici automatizările direct de pe telefonul mobil?

Cu sistemul Nice Opera este posibilă gestionarea şi controlul automatizărilor într-un mod simplu prin GSM, telefon mobil sau Smartphone.

Chiar şi centrala Nice Home poate fi accesată
telefonic pentru a verifica şi modifica starea acesteia, să ascultaţi zgomotele ambientale, să accesaţi electricitatea, lumina, automatizările, cazanul, etc.
Centrala răspunde vorbind clar, confirmând şi/sau vă avizează despre noile evenimente.
 

Ţi-ar plăcea un control retractabil?

Dimensiunile în miniatură a sistemului de control retractabil permit instalarea acestuia în interiorul plăcilor clasice de perete sau a celor pentru spaţii mici, făcându-l ideal în cazuri de restructurare sau modernizare a instalaţiilor existente.
Controlul retractabil permite gestionarea automatizărilor din casă, a  surselor de lumină, a instalaţiilor de irigare şi a tuturor sarcinilor care nu depăşesc 500 W care nu sunt instalate direct prin cablu, fără necesitatea de a înlocui instalaţia existentă sau de a efectua lucrări de zidărie.
 

Vrei să controlezi mişcarea perdelelor şi a jaluzelelor în funcţie de condiţiile meteo?

Dacă vântul bate prea tare sau soarele arde mai puternic decât de obicei, senzorii climatici wireless cu alimentare solară înregistrează instantaneu condiţiile meteo, trăgând perdelele sau lăsând în jos jaluzelele, chiar şi în absenţa voastră.

Doreşti să sporeşti confortul termic al casei tale?

Senzorul solar înregistrează temperatura şi luminozitatea internă şi intervine pentru închiderea şi deschiderea panourilor solare automatizate pentru a regla nivelul de luminozitate şi a favoriza controlul temperaturii interne.

Acest senzor, pe lângă faptul că vă oferă întotdeauna cel mai bun confort ambiental este ideal pentru a creşte confortul termic al locuinţei, reducând efectul iradiaţiilor solare în zonele calde şi furnizează căldură în zonele mai reci, garantând pierderile energetice şi reduce emisiile poluante.

Vrei să gestionezi aprinderea luminilor sau sistemul de irigare utilizând doar o radio comandă?
 

Reţeaua electrică îndepărtată, noi soluţii de amenajări, un spaţiu deschis, o instalaţie electrică învechită şi modernizarea instalaţiei existente  nu mai sunt o problemă. 
Cu sistemul Nice vi se oferă un răspuns la toate aceste probleme lărgind funcţionalitatea instalaţiei electrice tradiţionale fără a fi necesare alte lucrări de zidărie pentru prinderea cablurilor.
Receptorul miniatural în perete poate gestiona prin unde radio comenzile pentru aprinderea luminilor, sistemele de încălzire sau de irigare, boilerul şi toate sistemele de automatizare Nice pentru deschiderea porţilor, a uşilor de garaje, a perdelelor de soare şi a jaluzelelor.
 

Avantajele Nice

Avantajele Nice

Porţi batante 
Cu sistemele de comandă Nice este posibilă gestionarea tuturor mişcărilor uşilor sau porţilor batante. 
 

Avantajele Nice

Porţi glisante
Acţionarea porţii glisante este posibilă printr-o radio comandă, cu ajutorul unui selector digital sau a unei chei sau direct de pe telefonul mobil.

Avantajele Nice

Uşi de garaj
Este suficient un click pentru a deschide uşa garajului fără a fi necesar să coborâţi din maşină.

Avantajele Nice

Perdele de soare
Sistemul automatizat Nice face totul singur: perdelele se lasă sau se ridică în funcţie de intensitatea soarelui sau viteza vântului.

Avantajele Nice
Rolete
Roletele se pot ridica şi coborî la ora dorită chiar şi atunci când nu este nimeni acasă.
Avantajele Nice
Sisteme de alarmă
Nice Home este un sistem complet, dotat cu senzori pentru a proteja casa şi pentru a gestiona foarte uşor sistemul automatizat.

> Rolete

 
Close

NiceInfo

Nice S.p.A.
Via Pezza Alta, 13
31046 Oderzo TV
Italia

Capitale Sociale Euro 11.600.000 i.v.
P. I.V.A. - Id. IT 03099360269
C.F. - R.I. TV 02717060277
R.E.A. TV 220549
Mecc. TV 042127

Alegeţi tara